Äventyr i Småland

Väljer du detta paketet kan vad som helst hända ute i den småländska naturen. Med mobilen som enda hjälpmedel kommer gruppen att orientera sig fram till de olika checkpoints som finns utplacerade bland lingonröda tuvor och på villande mo där furuskogen står och susar susilull och susiulo. Varje checkpoint är unik och ställer gruppen på prov gällande samarbete och dess samlade kunskaper. Här tävlar grupperna mot varandra för att ta så många poäng som möjligt tills äventyret tar slut och vi kan summera vad grupperna samlat på sig.


Fakta om Äventyr i Småland

Plats: Utomhus på plats efter överenskommelse

Tid: ca. 1 till 2 timmar

Utrustning: Kläder och skor för rådande väder

Gruppstorlek: Sky is the limit

Pris: lämnas på begäran.Rolig aktivitet för företag och grupper som vill utveckla sin samarbetsförmåga och skapa en starkare gruppkänsla där deltagarna får öva på sina förmågor att lösa olika sorters problem och att arbeta mot gemensamma mål.

Orientera er i skog och natur med endast mobilen som hjälpmedel. Längs vägen kommer vi placera ut checkpoints med roliga, spännande och gåtfulla uppdrag för deltagarna att lösa tillsammans.

Deltagarna kommer att utmanas med svåra tankenötter och kluriga gåtor som verkligen får geniknölarna sättas gång i rullning. Utmana dina kollegor och vänner med denna virtuella orientering och utmanande checkpoints ute i de Småländska skogarna.

Genom en småländsk idyll i skog och natur eller särskild utvald plats runt om i Sverige, ser vi till att tillsammans skapa bra förutsättningar för att utveckla deltagarnas förmåga att samarbeta, lösa problem och briljera ute i det fria!

Boka ditt äventyr i Småland här