Femkamp

Sugen på femkamp på ett småländskt vis?

Femkamp är och förblir en riktig klassiker för många företagsevent men också svensexor och möhippor och man förstår varför när man själv genomfört en. Femkampen kan sättas ihop tillsammans efter önskemål där vi plockar kamper ur en diger låda eller att ni helt enkelt litar på vårt omdöme och ger er en rolig och spännande event som skapar gemenskap, glädje och förhoppningsvis lite motion.  Dela in er i lag och kämpa om en ärofylld titel och slå dina motståndare i en spännande tävling som består av roliga, kluriga och tuffa äventyrsgrenar.

Utmana dina vänner och kollegor med Smålandskampen

Nu har du chansen att utmana dina vänner, familj eller kollegor på utmanande äventyr och samarbetsgrenar som garanterat kommer bjuda er på mycket skratt och skapa goda minnen att bära med sig hela livet. Har ni det som krävs? När alla grenar är utförda sammanställs resultatet och vinnaren utses. Femkampen arrangeras vid friluftsområdet Lövhult, en riktigt fin landsbygdsidyll med fantastisk natur. Här finns det flera aktivitetsytor att utöva varierande utmaningar ute i skog och natur.


Fakta om Smålandskampen

Plats: Utomhus på plats efter överenskommelse

Tid: ca. 1 till 2 timmar

Utrustning: Kläder och skor för rådande väder

Gruppstorlek: upp till 30 personer.

Pris: lämnas på begäran.


Här nedan presenterar vi några utvalda varianter och förslag till en hissnande och spännande aktivitet för alla oavsett ålder, kön eller förmåga.

Vågar du utmana dina vänner och kollegor i en spännande, fartfylld femkamp på Småländskt vis?

Har du siktet inställt?

Prickskytte

Här gäller det att hålla nerverna i styr och koncentrera sig på att pricka de svarta prickarna på skjutvallen. Kan du hålla känslor och nerver i styr när pulsen slår?

1
Utmaning av rang

Fyll tunnan

Genom hinkar ska man hämta vatten i gölen för att försöka fylla tunnan med vatten. Låter det enkelt? Då har du inte sett hålen i hinkarna.

2
Är du alllvetare eller allätare?

Tankenötter

Gnugga era geniknölar! Här utmanas alla deltagare att vässa sitt hjärnkontor för att lösa riktigt vassa tankenötter och gåtor. Vem vet mest och vem vinner?

3
Det handlar om att överleva

Elda av snöret

Är du en överlevare? Med endast eldstål ska deltagarna lyckas få fyr på en brasa och den som snabbat bränner av snöret vinner.

4
Tar du dig förbi alla hinder?

Äventyrsbanan

Här gäller det att ta sig förbi massor av roliga och spännande hinder. Vem tar sig runt på snabbast tid.Tävla med dina kollegor och vänner.

5
Kan du lösa pusslet?

Pussel

Här gäller det att samarbeta tillsammans för att lösa pusslet. Med hjälp av kluriga gåtor och ledtrådar kommer deltagarna få gnugga sina geniknölar till max för att lösa pusslet.

6

Vad är en femkamp?

En femkamp är en klassisk tävling som består av fem utvalda grenar och utmaningar som utförs i lag eller individuellt.  Utmaningarna i en femkamp kan variera men består ofta av kluriga, spännande och utmanande aktiviteter för både kropp, själ och hjärnkontor.  Utmaningarna i en femkamp kan givetvis anpassas efter ålder och förmåga vilket gör denna aktivitet populär att utöva på många fester och forum så som företagsevent,kickoff.konferens,möhippa, svensexa, barnkalas och andra fester.

Femkamp - Populära aktiviteter för företag och grupper

Femkamp är definitivt ett säkert kort om du planerar ett större evenemang på företaget ex. kickoff, företagsevent. Utmana dina vänner och kollegor i snabbhet, smidighet, pricksäkerhet och kvicktänkthet. Vem är snabbast? Och är chefen smartare än du tror? Vi kan garantera er att en femkamp kommer stärka lagandan och samarbetsförmågan i grupp samtidigt som deltagarna lär känna kollegor och chefers svagheter och styrkor.

Femkamp möhippa eller svensexa

Planera en oförglömmlig dag med goda vänner och spännande aktiviteter med fokus på glädje och gemenskap. Utmana bruden eller brudgummen tillsammans på ett äventyr som dem sent kommer att glömma.

Boka din femkamp här