Skidskytte Camp

Detta är ett mer omfattande skidskytte-paket där deltagaren både kommer få både skjut och fysträning samt föreläsning. Deltagarna kommer under två dagar få en grundlig praktisk genomgång om vad en skidskytt tränar på för att bli bättre som skytt men även som skidåkare. Vi kommer förlägga träningspassen både på skjutvallen men också vid sidan av där vi kommer genomföra övningar som bättrar på styrka och kondition. I paketet ingår även en föreläsning om träning och vilka positiva effekter detta har på din hälsa. Vi avslutar med en riktig sprinttävling där vi beroende på underlag antingen springer eller åker skidor och skjuter två serier med hög puls för att efter ett uttömmande spurtvarv gå i mål. Paketet genomförs året runt och beroende på underlag använder deltagarna antingen träningsskor eller skidor.


Fakta om skidskytte camp

Plats: Utomhus i Lövhults naturområde, Nässjö

Tid: 2 dagar (Lördag och söndag)

Utrustning: skidor när detta är möjligt annars träningsskor för utebruk.

Boende och mat kan väljas till i detta paket.

Övrigt: Gruppstorlek max 10 personer

Pris: Lämnas vid förfrågan.

Känn pulsen slå medans du kommer in på skjutvallen för att ställa om fokus på det viktiga för att undvika en straffrunda. Klarar du av att träffa varje skott medans pulsen slår högt?

1

Lär dig att fokusera på en enda uppgift! Lär dig träffa de svarta små prickarna på skjutvallen som ger dig tidsfördelar och har nämnt en avgörande roll för att du ska vara bland de bästa i täten.

2

Låt adrenalinet svalla över skidskyttestadion och utmana dina kollegor och vänner på ett spännande äventyr och upplevelse som skidskytt på riktigt!

3

Boka ditt äventyr här