Prova på Skidskytte

I detta paket kommer deltagarna få prova på hur svårt det egentligen är att försöka träffa alla de fem prickarna skjutvallen. En skidskyttetränare kommer visa de grundmoment en skidskytt tränar på för att få en bättre träffprocent för att deltagarna sedan själva ska få prova på att skjuta med de speciellt framtagna skidskytteluftgevär som används inom svenskt skidskytte. Efter att deltagarna provat på skyttet och förhoppningsvis börjat träffa prickarna så anordnas en lättare pulshöjande tävlingslik aktivitet. I denna aktiviteten får deltagaren själva känna på vad en skidskytt upplever på skjutvallen under tävling med adrenalin, puls och forcerad andning. Paketet genomförs året runt och beroende på underlag använder deltagarna antingen träningsskor eller skidor.


Fakta om aktiviteten:


Plats: Utomhus i Lövhult utanför Nässjö eller efter överenskommelse

Tid: ca. 1 - 2 timmar

Utrustning: skidor när detta är möjligt annars träningsskor för utebruk.

Priser.

För privatpersoner med aktivitet i Lövhult, Nässjö. Priser är inkl. moms och per timme.

1 Person 850 kr/pers

2 Person 600 kr/pers

3-6 Person 450 kr/pers

7-10 Person 375 kr/pers

Företag och större grupper ombeds att kontakta oss för mer information.

Känn pulsen slå medans du kommer in på skjutvallen för att ställa om fokus på det viktiga för att undvika en straffrunda. Klarar du av att träffa varje skott medans pulsen slår högt?

1

Lär dig att fokusera på en enda uppgift! Lär dig träffa de svarta små prickarna på skjutvallen som ger dig tidsfördelar och har nämnt en avgörande roll för att du ska vara bland de bästa i täten.

2

Låt adrenalinet svalla över skidskyttestadion och utmana dina kollegor och vänner på ett spännande äventyr och upplevelse som skidskytt på riktigt!

3

Boka ditt äventyr här