Skyttesimulator

Med skyttesimulatorn använder man sig av laservapen på en stor skärm som är 3,65 m bred och 2,40 hög. Detta är en riktigt underhållande skytteaktivitet där du får ge prov på din träffsäkerhet i många olika miljöer. Du kan välja att skjuta själv, i grupp eller varför inte kombinera använda den i en femkamp.

Med skjutbiografen har du möjlighet att skjuta med eget gevär eller sådana vi tillhandahåller. Du har flera olika teman att välja på som jakt, sport och vilda västern och i varje tema finns ett stort antal miljöer att upptäcka.

Skyttesimulatorn är mobil och kan monteras där det passar dig bäst. Det enda som behövs är en inomhusyta på ca. 4 x 6 meter och där man kan skärma av från dagsljus.

Fakta om skyttesimulatorn

Grundpaket

  • Vi transporterar jaktsimulatorn till överenskommen plats och monterar denna. Ni får två timmar där ni tränar och övar jaktskytte.

Tilläggspaket

  • Lägg till ytterligare skyttetimmar
  • Välj till en lokal att vara i där man även kan äta middag och dricka gott.

Plats: enligt överenskommelse

Tid: enligt överenskommelse

Utrustning: Inomhusbruk

Gruppstorlek: ingen gräns men ju fler desto mindre skytte för var och en.

Pris: Grundpaket 5000 kr plus milersättning på 2,50 kr per km.

Lägg till ytterligare tid för 500 kr timmen.

Jakt

Prova jakt i en virtuell miljö bland älgar, rådjur eller varför inte ge dig ut på vildsvinsjakt bland böljande kullar. Man kan också prova på fågeljakt med hagelbössan. Modul att utbilda och träna både nybörjare och mer erfarna finns att tillgå.

Läs mer

Sport

Med detta temat kommer man få testa på allt vad sportskyttet har att erbjuda. Precision, skeet, trap och jaktstigar finns på menyn där vi även kan hitta skidskyttet.


Läs mer

Vilda västern

Skjuter du snabbar än din egen skugga? Vilda västerntemat bjuder dig på ett svindlande äventyr bland cowboys, hästar och sheriffer, flygande sombreros och flaskor.


Läs mer