Vilda Västern

I detta paketet kommer deltagarna verkligen få släppa lös med fulladdade gevär i en ofarlig virtuell värld. Med skjutsimulatorns hjälp förflyttar du dig mellan olika vilda västern miljöer där varje värld har sina egna utmaningar men gemensamt för dem alla är att din skjutförmåga sätts på prov. Känslan av sandkorn mellan tänderna i ett Vilda Västern äventyr där lukten av krutrök fyller saloonen. Här gäller det att skjuta snabbt om man ska ha en chans men även kunna välja ut vad som är skjutbart eller inte.


Skjutsimulatorn är ett bra val för företagets afterwork eller andra gruppaktiviteter som möhippor eller svensexor. Den kan även med fördel användas vid andra företagsaktiviteter som en spännande aktivitet i företagsevenemanget.


Fakta om Vilda Västern


Grundpaket

  • Vi transporterar jaktsimulatorn till överenskommen plats och monterar denna. Ni får två timmar där ni tränar och övar jaktskytte.

Tilläggspaket

  • Lägg till ytterligare skyttetimmar
  • Välj till en lokal att vara i där man även kan äta middag och dricka gott.

Plats: enligt överenskommelse

Tid: enligt överenskommelse

Utrustning: Inomhusbruk

Gruppstorlek: ingen gräns men ju fler desto mindre skytte för var och en.

Pris: Grundpaket 5000 kr plus milersättning på 2,50 kr per km.

Lägg till ytterligare tid för 500 kr timmen.

Jakt

Prova jakt i en virtuell miljö bland älgar, rådjur eller varför inte ge dig ut på vildsvinsjakt bland böljande kullar. Man kan också prova på fågeljakt med hagelbössan. Modul att utbilda och träna både nybörjare och mer erfarna finns att tillgå.

LÄS MER

Sport

Med detta temat kommer man få testa på allt vad sportskyttet har att erbjuda. Precision, skeet, trap och jaktstigar finns på menyn där vi även kan hitta skidskyttet.


LÄS MER

Boka ditt äventyr här