Företagsevent

Äventyr i Småland utgår från Forserum som är en härlig landsbygdsidyll på det Småländska höglandet. Forserum erbjuder många smultronställen men framförallt en idyll med fantastisk natur, skogar och djurrike. Äventyr i Småland erbjuder företag, föreningar och grupper skräddarsydda event och konferenser allt efter era önskemål och behov. Våra aktiviteter lämpar sig perfekt för kick-off med jobbet, mässa, företagsfest eller konferensupplevelse

Glädje, gemenskap och teamkänsla

Vi erbjuder aktiviteter med fokus på fysiska aktiviteter och spännande upplevelser i naturen med mycket nöje och gemenskap skapar ni framtidens teamkänsla mot succé. Boka er nästa företagsaktivitet hos oss och upplev Småland på riktigt!

Skräddarsydda aktiviteter

Eftersom du kan skräddarsy alla våra aktiviteter till en hel eller halvdags upplevelse för ditt företag eller förening är vi på Äventyr i Småland flexibla med vårt utbud. Däremot har vi plockat ut några aktiviteter som vi tror skulle passa de flesta. Klicka dig vidare på våra aktiviteter nedan för att läsa mer om vad vi kan erbjuda er vid mässor, event konferenser och upplevelser.

Vi tar teambuilding på allvar

Äventyr i småland erbjuder varierande teambuilding aktiviteter så som samarbetsövningar, checkpoints, äventyrsbanor där gruppmedlemmarna kommer få utmanande hinder och problemlösning som man tillsammans måste lösa. Vi fokuserar på samarbetsförmåga, glädje och mycket skratt.

Hyr vår mobila simulator till mässan

Söker ni efter häftiga och mobila lösningar som garanterat kommer locka besökare till din monter på mässan? Med vår simulator kan du erbjuda dina besökare en häftig upplevelse och virtuell resa där deltagarna kan prova på vinterns två favorit vintersporter skidskytte, längdskidåkning eller varför inte arcade, jakt och sportskytte.


Populära äventyr och upplevelser för företag

Här nedan har vi samlat alla våra populära äventyr och upplevelser för dig som söker spännande utmaningar med fokus på glädje, gemenskap och motion. En blandning som garanterat inte kommer lämna någon besviken. Alla våra aktiviteter går att anpassa efter smak och tycke. Bjud era kollegor och samarbetspartners på fartfylla aktiviteter ute i naturen och upplev Småland på riktigt!

Femkamp

Utmana kollegor och samarbetspartners med ett spännande äventyr med roliga, spännande och utmnanande samarbetsövningar som svetsar på sammanhållningen.

LÄS MER

Skidskytte

Prova på våra folkkäraste sporter skidskytte och längdskidåkning ute i en Småländsk idyll med fokus på glädje, gemenskap och motion. Klarar ni av att hålla fokus på siktet?

LÄS MER

Jaktsimulator

Hyr ut en skjutsimulator som garanterat lockar besökarna till eran monter på mässan eller företagseventet. Simulatorn är mobil vilket innebär att ni kan hyra den vart ni än befinner er i Sverige.

LÄS MER

Skidsimulator

Anordna skidskytte VM för en dag inomhus och utmana dina kollegor på företagseventet eller ställ upp den i din monter för att locka besökare på mässan.

LÄS MER

Äventyr Småland

Med endast mobilen som hjälpmedel orienterar ni er i skog och mark till utsatta checkpoints där ni får uppleva spännande och pulshöjande aktiviteter.

LÄS MER

Paddla kajak

Glid ljudlöst fram över glittrande vattendrag på en trolsk småländsk sjö. En aktivitet som bjuder på sinnesfrid med garanterad naturupplevelse.

LÄS MER

Boka er nästa konferens eller företagsevent här