Skidskytteläger för vuxna

På Lövhult finns fantastiska förutsättningar för träning och särskilt skidskytte. Vårt kuperade vackra naturreservat med högsta topp på 317 m.ö.h gör att man enkelt kan skaffa sig höjdmeter i benen. Vårt läger riktar sig till dig som vill testa på att träna skidskytte som vuxen motionär.

Tag chansen att lära dig skidskytte med sköna träningspass i Lövhults vackra och utmanande terräng. Till vår hjälp har vi Jörgen Larsson, en proffsig tränare och hängiven skidskytt/längdskidåkare. Jörgen kommer att hjälpa dig med grunderna i skytte samt genomföra fyspass som visar på hur man kan bygga upp sin fysiologiska förmåga som skidskytt och längdskidåkare. Här flyttar man på dina gränser längre än vad du tror är möjligt. Det blir några spännande och utvecklande dagar, men framförallt väldigt roliga och utmanande! 

Max 10 personer per läger. Min 4 personer.

Datum

20 - 22 september.

18 - 20 oktober.

22 - 24 november

Pris

3150 kr/pers med boende

2750 kr/pers utan boende.

Boka

Boka din plats genom att skicka ett mail till info@aventyrsmaland.se samt sätta in avgiften på BG. 5231-7476 eller från utlandet

Swift/BIC: HANDSESS

IBAN: SE39 6000 0000 0004 8868 2541

Skidskytte läger

I priset ingår allt, helpension, dvs boende två nätter i stuga, frukostbuffé x2, 2-rätters middagx2, lunchx2, 4 st träningar, träningsinspiration. Städning av stuga ingår ej. Ta med egna lakan och handduk.

Tillsammans

Jag tror på att det är roligare att göra saker tillsammans. Glädje, gemenskap och motion är mina ledord. Målet är att bygga gemenskap och samtidigt ge massor med träningsinspiration. Jag har testat detta i tidigare framgångsrika läger och är övertygade att det fungerar. Jag vet att du kommer lära känna nya vänner, bli pushad av andra och nå mål som du inte trodde var möjliga.

Programmet

Programmet är fullmatat med härlig teknikträning blandat med styrka och lite roliga utmaningar. God och hälsosam mat serveras från restaurang och vi kommer krydda lördagen lite extra med en tur till Pölders Sport där man kan botanisera bland alla skidprodukter om man vill. Program presenteras i detalj vid intresseanmälan. Start fredag kl 16:00, avslut söndag ca kl 13:00.

Träning

Tränaren heter Jörgen Larsson, 54 år, och är skidskyttekonsulent hos Svenska skidskytteförbundet samt utbildar sig just nu till elitidrottstränare. Jörgen är en skid(t)tokig och inspirerande kille som gärna utmanar sig själv i olika lopp som bl.a. Ironman. Han kommer ge dig tips på hur du skall hålla dig skadefri och bli starkare och snabbare.

Välkommen att boka lägret genom att skicka ett mail till info@aventyrsmaland.se och om du undrar över något, kontakta Jörgen på jorgen@aventyrsmaland.se eller telefon +46 (0)708 571559

Kläder/utrustning

Kläder efter väder, ombyten. Lakan, handduk. Tillägg: lakan och handduk 150:-, slutstädning 800:- förbokas i receptionen. Stavar för stavgång. Skidskytteluftgevär med utrustning lånas ut till deltagare under lägret. 

Boende

Vi bor tillsammans i Lövhults mysiga och naturnära stugor för 2 - 4 personer. Ni städar stugan innan ni åker. Vid bokningen meddelar du önskemål om vem du vill bo med så gör vi vårt bästa för att matcha ihop er. Anmäl även allergier. Ta med egna lakan och handduk.

Resa

Res gärna med tåget till Nässjö där ni blir hämtade och körda ut till Lövhult av oss utan avgift, detsamma gäller sedan när ni ska tillbaka hem.

Avbokningsregler

Anmälan är bindande. Pengarna betalas inte tillbaka vid avbokning. Vid sjukdom eller skada, och uppvisat läkarintyg, returneras betalning minus 500:- i avbokningsavgift, om man bokar av senast 7 dagar i förväg. Avbokning senare än 7 dagar innan lägerstart återbetalas ej deltagaravgiften.

Inställt läger

Om det är färre en fyra personer som anmält deltagande senast måndagen innan lägret startar ställs lägret in och avgift återbetalas till dem som anmält deltagande.

Här finner du preliminärt program för skidskyttelägret.

1

Boka din aktivitet här