Hyr din MTB eller Kajak hos Oss!

Sugen på ett riktigt äventyr mitt i hjärtat av Smålands vackra natur? Då har du kommit helt rätt! På "Äventyr i Småland" har vi allt du behöver för att ge dig ut på oförglömliga upptäcktsfärder över det småländska höglandet. Oavsett om du är en adrenalinsökande mountainbike-entusiast eller längtar efter lugna stunder på vattnet, har vi utrustningen för dig.

Våra toppmoderna mountainbikes är din biljett till spännande stigar och hisnande utsikter över det kuperade landskapet. Med kartor och rekommenderade rutter ser vi till att du får ut det mesta av din cykeltur, oavsett om du är ute efter en utmanande tur eller en lugnare runda i naturen.

För dig som dras till vattnet erbjuder vi kajakuthyrning som låter dig utforska de glittrande sjöarna och åarna i området. Det finns inget bättre sätt att uppleva den småländska idyllen än från en kajak, där du i ditt eget tempo kan glida fram mellan vasskanter och över öppet vatten.

Hos "Äventyr i Småland" är vi passionerade om att ge våra besökare en oförglömlig upplevelse i det småländska höglandets unika natur. Vi tror på att tillgängliggöra äventyr för alla, och vårt team är alltid redo att hjälpa till med tips och råd för din nästa utflykt.

Är du redo att ta ditt nästa steg ut i äventyret? Kontakta oss för mer information och för att boka din nästa upplevelse. Det småländska höglandet väntar på dig!

Kontakta oss via mail på info@aventyrsmaland.se eller via mobil 0708-571559. Man kan även använda kontaktformuläret nedan.


Ta dig ut på nästa äventyr.

Hyra MTB-Cykel

Cyklarna finns i tre storlekar, small, medium och large.

Pris 360 kr för förmiddag 9.00-13.00 eller eftermiddag 14.00 - 18.00

Pris 480 kr för heldag 9.00-17.00

Upplevelser på lite enklare sätt

Hyra EL MTB-Cykel

EL-MTB cykel finns i en storlek medium.

Pris 450 kr för förmiddag 9.00-13.00 eller eftermiddag 14.00 - 18.00

Pris 600 kr för heldag 9.00-17.00

*
Fridfullt i en kajak

Hyra kajak

Både 1 & 2 pers kajaker finns.

Kajak 1-pers pris: 350 kr/dygn

Kajak 2-pers pris: 500 kr/dygn

*

Hyr din cykel eller kajak här.