Hyra MTB cyklar

Bästa sättet att uppleva småländska höglandet är med cykel så hyr detta hos oss vilket kommer ta dig ut på äventyr runt Nässjö vackra omgivningar.

Med våra MTB cyklar tar du dig bekvämt ut på äventyr på småländska höglandet. Cykeln tar sig fram på de flesta underlag som den småländska naturen har att erbjuda.

Vår EL-MTB ger dig extra hjälp när du behöver det. Batteriet räcker ca. 7 mil vid normalt användande vilket gör att man hinner med en hel del upplevelser och skulle batteriet ta slut så går den bra att cykla på helt utan hjälp från elmotorn. På cykeln finns en pakethållare med väska där man kan packa sitt matpaket och annat man vill ha med på färden

Det finns många spännande platser att upptäcka och har du inga egna idéer så har Cykeldanne skapat några bra förslag på cykelrundor som du hittar via denna länken och Smålands turism har tagit fram en cykelkarta på norra Småland med intressanta turer. Den kartan hittar du via denna länken

I dagsläget finns det två EL-MTB och 6 st MTB att hyra. Man bokar dem i förväg genom att använda formuläret nedan eller ringa 0708-571559 så lämnas och hämtas dessa i Nässjö enligt överenskommelse.

EL-MTB är av märket Lapierre Overvolt HT 5.5 hardtale med Yamaha SE och integrerat 500 Wh batteri. MTB är från danska Principia.