Om oss på Äventyr i Småland

Äventyr i Småland drivs av SAJODEMA AB som ägs av Jörgen Larsson som är en kreativ, utåtriktad och leklysten person med fascination för äventyret! Hans passion är att skapa olika former av upplevelser och äventyr, en del kan vara fysiskt krävande medan andra är mentala där list och finurlighet belönas. Att se glädjen hos människor som vågar utmana sig själva och lyckas genomföra det till synes omöjliga är en stor drivkraft inom honom. Jörgen är en certifierad ATTA Guide (Adventure Travel Trade Association) vilket säkerställer en hög nivå av kunskap i att arrangera äventyr och upplevelser.


Vi har vår bas i Lövhult, ett naturreservat med tillhörande motionsområde, strax utanför Nässjö och här finns många möjligheter till äventyr och upplevelser. Men vi opererar även på andra platser i Småland. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och är förutsättningarna de rätta för ett äventyr så genomför vi det gärna där kunden vill ha det.

Ett äventyr väntar alltid runt hörnet!

"Att uppleva och utforska saker är något som är centralt för oss människor, både stora och små upplevelser ger musten i våra liv och fyller oss med goda minnen. En upplevelse kan upplevas när man är själv men det bästa är när man får dela den med andra."

Är du redo att ta dig an nya utmaningar och uppleva Småland på riktigt? Klicka dig då vidare på "Redo för nya äventyr" som tar dig direkt till vårt utbud av aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda dig.

Redo för nya äventyr?

Jag är en påhittig och driven man som inspireras av att flytta både egna och andras gränser. Jag tycker om att skapa händelser som ger deltagarna möjligheten att utforska nya områden och därigenom stärka sin egen självkänsla, att göra detta med andra och ha skojigt tillsammans ger det ytterligare dimensioner.

Arrangerar olika aktiviteter och läger som fokuserar på gemenskap, glädje och upplevelser.

Älskar äventyr och utmaningar där jag bl.a. genomfört

* Spännande dagsturer in i äventyret

* Ironman

* Klassikern

* Många och ibland långa cykelturer där äventyret från Trondheim och hem till Nässjö var en minnesvärd upplevelse.

Besöker regelbundet föreningar där jag anordnar inspirationsträffar med prova på skidskytte aktiviteter runt hela landet.


Genomfört Guide utbildning anordnad av Adventure Travel Trade Association.

Vill du prata äventyr och upplevelser med Jörgen?

-Kontakta mig genom att antingen skriva ett mail till info@aventyrsmaland.se eller ring +46 (0)708 571559