Om oss på Äventyr i Småland

Samojeda AB som nu blivit Äventyr i Småland på webben ägs och drivs av Jörgen Larsson som är en kreativ, utåtriktad och lekfull person med fascination för äventyret! Hans passion är att skapa olika former av upplevelser och äventyr, en del kan vara fysiskt krävande medan andra är mentala där list och finurlighet belönas. Att se glädjen hos människor som vågar utmana sig själva och lyckas genomföra det till synes omöjliga är en stor drivkraft inom honom.

Ett äventyr väntar alltid runt hörnet!

"Att uppleva är något som är essentiellt för oss människor enligt mig, både stora och små upplevelser kryddar livet och ger det till viss del en mening. En upplevelse kan upplevas när man är själv men bäst är när man får dela den med andra."

Är du redo att ta dig an nya utmaningar och uppleva Småland på riktigt? Klicka dig då vidare på "Redo för nya äventyr" som tar dig direkt till vårt utbud av aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda dig.

Redo för nya äventyr?

Jag är en påhittig och driven man som inspireras av att flytta både egna och andras gränser. Jag tycker om att skapa händelser som ger deltagarna möjligheten att utforska nya områden och därigenom stärka sin egen självkänsla, att göra detta med andra och ha skojigt tillsammans ger det ytterligare dimensioner.

Tränar regelbundet ungdomar i skidskytte och håller just nu på att utbilda mig till elittränare inom skidskyttet.

Besöker regelbundet föreningar där jag anordnar inspirationsträffar med prova på aktiviteter runt hela landet.


Arrangerar olika aktiviteter som fokuserar på gemenskap, glädje och motion.

Tycker om äventyr och utmaningar och har bland annat utfört dessa meriter i min portfölj:

* Ironman

* Klassikern

* Cyklat från Trondheim och hem till Nässjö.

Vill du prata fartfyllda äventyr med Jörgen?

-Då når du honom enklast via detta kontaktformulär. Skriv in dina frågor och funderingar så lovar Jörgen att återkomma till dig så snabbt som möjligt.