Äventyr och Upplevelser

Söker du efter äventyr och upplevelser i Småland? Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss kan du uppleva Småland på ett helt nytt sätt med spännande, annorlunda, roliga aktiviteter och upplevelser med fokus på glädje, adrenalin, natur och gemenskap.


Upplev Småland på riktigt!

Småland bjuder på en härlig atmosfär med vacker natur, rikt djurrike, glittrande sjöar och vackra vandringsleder. Ett perfekt ställe för hissnande och pulshöjande äventyr för alla, stor som liten. Vi anordnar oförglömliga upplevelser i skog och natur för företag, föreningar, grupper och barnfamiljer. 

Hyra kajak

Hos oss kan ni antingen hyra kajaker för att bege er ut på egna äventyr eller boka in ett äventyr med vår kajakguide som känner till de bästa platserna för härliga upplevelser.

LÄS MER

Prova på skidskytte

Har du någonsin drömt att få prova på hur det är att vara skidskytt? Nu finns möjligheten att infria denna och få känna glädjen att en gång kunna skjuta "Fullt hus"

LÄS MER

Dagstur på sjön Nömmen

Denna exklusiva ”Adventure trip” kommer ta dig ut på upptäckfärd med kajak på någon av de idylliska småländska sjöarna.LÄS MER