Äventyr och Upplevelser

Söker du efter äventyr och upplevelser att göra i Småland? Då har du kommit till rätt ställe, hos oss kan du uppleva Småland på ett helt nytt sätt med spännande, annorlunda, roliga aktiviteter och upplevelser med fokus på glädje, adrenalin, natur och gemenskap.

Upplev Småland på riktigt!

Småland bjuder på en härlig atmosfär med vacker natur, rikt djurrike, glittrande sjöar och vackra vandringsleder. Ett perfekt ställe för hissnande och pulshöjande äventyr som passar alla åldersgrupper, stor som liten. Hos oss kan du uppleva olika typer av äventyr och spännande upplevelser i skog och natur för företag, föreningar, grupper och barnfamiljer. Här nedan har vi listat olika upplevelser och äventyr som vi erbjuder.

Skidskytte

Utmana dina vänner eller kollegor på en pulshöjande äventyr ute i naturen. Vem är det som har det bästa siktet? Skidskytte ser lätt ut på tv, men vi lovar i verkligheten är det inte lika enkelt.

LÄS MER

Femkamp

Dela in er i lag och kämpa om en ärofylld titel i en femkamp på Småländskt vis kommer bjuda på roliga, kluriga och tuffa äventyrsgrenar ute i skog och natur. Bästa laget vinner!

läs mer

Paddla kajak

Paddla kajak i trolska Småländska insjöar. En fantastiskt rogivande idyll svävandes fram med kajak i vackert glittrande vattendrag kan du njuta av naturens djurliv och natur i ditt eget tempo.

LÄS MER

Skidsimulator

Ta på dig skidglasögonen och ge dig ut på en virtuell resa med vår högteknologiska skidsimulator där du får känna pulsen slå och mjölksyran stiga i kroppen på upploppet på Vasaloppet.

LÄS MER

Jaktsimulator

Ge dig ut i vildmarken och prova på jakt ute i skogen utan vapenlicens eller jaktmarker i en virtuell miljö bland vildsvin, älgar och rådjur. Simulatorn går att hyra till både event och mässa.

LÄS MER

Vilda västern

Kliv in i vilda västern och förvandla dig till en riktig cowboy. Upplev ett svindlande äventyr med cowboysar, sheriffer och hästar där du verkligen kommer få visa prov på din skjutskicklighet

LÄS MER

Småländskt skidskytte S

Professionell skidskyttetränare kommer instruera er i de grundmoment en skidskytt tränar och deltagarna får själva känna på vad en skidskytt upplever på skjutvallen mitt under en pågående tävling.

LÄS MER

Småländskt skidkytte L

Ett omfattande skidskytte äventyr där deltagarna under två dagar kommer få uppleva både skjut och fysträning precis som ett skidskytte proffs. Verktyg för att bli en bättre skytt men även som skidåkare i skidspåret.

LÄS MER

Äventyr Småland

Vad som helst kan hända ute i den Småländska naturen. Utmana dina vänner och kollegor på en virtuell orienteringsresa med utmanande äventyr, problemlösande aktivitet med fokus på glädje, gemenskap och motion.

LÄS MER

Om oss på Äventyr i Småland

 Jörgen har en otrolig passion för upplevelser och spännande äventyr som berikar livet med en mening och med hans gedigna portfölj och intresse av äventyr och skidskytte skapar han upplevsler och Äventyr i Småland med fokus på glädje, gemenskap och motion.

Boka ditt äventyr redan idag