Äventyr och Upplevelser

Söker du efter äventyr och upplevelser i Småland? Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss kan du uppleva Småland på ett helt nytt sätt med spännande, annorlunda, roliga aktiviteter och upplevelser med fokus på glädje, adrenalin, natur och gemenskap.


Upplev Småland på riktigt!

Småland bjuder på en härlig atmosfär med vacker natur, rikt djurrike, glittrande sjöar och vackra vandringsleder. Ett perfekt ställe för hissnande och pulshöjande äventyr för alla, stor som liten. Vi anordnar oförglömliga upplevelser i skog och natur för företag, föreningar, grupper och barnfamiljer. 

Hyra kajak

Hos oss kan ni antingen hyra kajaker för att bege er ut på egna äventyr eller boka in ett äventyr med vår kajakguide som känner till de bästa platserna för härliga upplevelser.

LÄS MER

Biathlon Live

Har du någonsin drömt att få prova på hur det är att vara skidskytt? Nu finns möjligheten att infria denna och få känna glädjen att en gång kunna skjuta "Fullt hus"

LÄS MER

Äventyrspaddling

Denna exklusiva ”Adventure trip” kommer ta dig ut på upptäckfärd med kajak på någon av de idylliska småländska sjöarna.LÄS MER

Hyra E-MTB

Hyr våra eldrivna MTB som bekvämt tar dig ut på äventyr på småländska höglandet. Cykeln tar sig fram på de flesta underlag och som ger dig hjälp när du behöver det.

LÄS MER