MTBskytte

MTB och skidskytte: En adrenalinepumpande kombination!


Är du redo för en ultimat utmaning mitt i Smålands vildmark? Då är vårt helt unika event med mountainbike och skidskytte på Småländska höglandet något för dig!

Sätt dig på mountainbiken och ge dig ut på de slingrande stigarna som tar dig genom djupa skogar, över kuperade terränger och förbi klara sjöar. Känn friheten när du susar framåt, och låt adrenalinet pumpa när du tacklar de tekniska utmaningarna som naturen har att erbjuda.

Men äventyret stannar inte där. Vid skidskyttearenan väntar en ny spännande utmaning. Med skakande ben och pulsen som dunkar i bröstet, tar du sikte mot de fem prickarna. Koncentrationen är total när du låter kulorna flyga genom luften, träffar prick efter prick och känner hur stoltheten växer inom dig.

Upplev den naturliga skönheten på småländska höglandet och den adrenalinpumpande spänningen av att kombinera två av världens mest spännande sporter i detta helt unika event. Anmäl er nu och låt äventyret börja!


Vi börjar eventet med en inskjutning där all deltagarna får lära sig skyttetekniken som gör att man träffar målen för att därefter delas in i lag som kommer tävla i en spännande stafett mot varandra. vi tillhandahåller allt material för eventet. tidsåtgång beror på gruppens storlek men räkna mellan 2 - 3 timmar

Skicka en förfrågan för att få pris på detta unika event.


Skicka din förfrågan här.