Prova på skidskytte

Skidskytte är en av våra mest folkkära idrotter och det är otroligt många som följer våra skidskyttar på TV.n när de tävlar. Vad många säkert undrar är hur svårt är det egentligen att träffa dessa fem prickar. Nu finns möjligheten att själv prova på detta och finna ut.

En spännande och kul aktivitet som kan göras året om antingen med eller utan skidor!


Skidskytte är min specialitet då jag under flera år har utövat, tränat och utbildat i skidskytte. Detta säkerställer en hög kvalitet för aktiviteten där målet är att alla ska ha kul och skjuta Full Hus.

Vi kan erbjuda två varianter av att prova på skidskytte, Skidskytte med krut och skidskytte med laser

Skidskytte med krut. Här använder man samma utrustning som de i världscupen och vi håller till utomhus på Nässjö Skidskytteanläggning som finns i Lövhult.

Till denna variant kan man välja till om man vill ha något gott att äta. Vi fixar allt från en superb trerätters matupplevelse till en härligt god grillad korv vid någon av grillarna på området. Vi är öppna för de allra flesta förslag.

Skidskytte med laser. Denna variant är mobil och kan genomföras på de flesta ställen både inomhus och utomhus vilket gör den mycket lämplig om man vill genomföra Prova på skidskytte på en plats där man själv väljer. Här använder vi oss av laservapen med måltavlor 10 meter bort som registrerar träffarna med lysande prickar.

Prova på skidskytte kan genomföras under hela året, om snön ligger kan man använda skidor annars får skorna göra jobbet. Jag har först har en kortare information och säkerhetsgenomgång. Sedan är det dags att ni själva få klämma och känna på utrustningen för att övergå till att öva skytte, skytte med puls och kanske en lite tävlingslik aktivitet.

Prova på skidskytte aktiviteten varar mellan 1 och 1 ½ timme beroende på antalet personer i gruppen, alla ska få möjlighet att skjuta Fullt Hus.

För Skidskytte med krut tillkommer en kostnad för ammuntion med 1 kr/patronen. inkl. moms (0.80 kr/st exkl moms).

För Skidskytte med laser tillkommer en milersättning på 3 kr/km från Forserum till platsen för aktiviteten om den är utanför Nässjö kommun.

Priser för privatpersoner (Inkl. moms)

4-9 personer - 475 kr /pers

10 – 18 personer - 400 kr/pers

19- 24 personer - 325 kr/pers

Priser för företag (exkl. moms)

4-9 personer - 400 kr/pers

10 – 18 personer - 325 kr/pers

19- 24 personer - 275 kr/pers

Boka din aktivitet här