Skidskytteläger i Småland

Sommarens roligaste äventyr i Småland slår upp sina portar mellan den 14-16 juni. Här får alla barn födda 2010 eller äldre prova på att vara skidskytt för en helg, springa hinderbanor och andra skojiga aktiviteter med fokus på glädje, gemenskap och motion. Ett äventyr att minnas för hela livet!

 

Nu äntligen är det dags igen för sommarläger i Lövhult som ligger strax utanför Nässjö den 14-16 juni. Lövhult är en Småländsk idyll med plats för många äventyr och spännande upplevelser ute i naturen. Här kommer alla barn födda 2010 eller äldre få möjlighet att prova på en av våra stora populära vintersporter, skidskytte. Förutom att träffa de svarta små prickarna så kommer vi även bjuda på mycket lek och skojiga aktiviteter med fokus på glädje och gemenskap.

Sommarlägret är ett samarrangemang mellan Svenska Skidskytteförbundet och Skidskytte Region Syd och leds av erfarna skidskyttetränare. För mer information om sommarlägret och anmälan, klicka dig vidare på knappen nedan. Lägret är till för både de som är nyfikna på skidskytte och de barn som redan ägnar sig åt skidskyttet.