Måltidsupplevelse med naturen som inramning.

En oförglömlig måltid gjord på lokala råvaror, i vacker natur och med himlen som tak.


Att sätta sig ner i ett unikt naturrum som skiftar karaktär efter årstiderna, är en upplevelse för alla sinnen. Antingen om ni bara är två som vill uppleva något alldeles speciellt eller om ni är en större grupp som letar efter en annorlunda gemensam aktivitet. Vi erbjuder olika aktiviteter som passar just er och skräddarsyr efter era önskemål.

Måltidsupplevelsen är ett samarbete med Romy Ehnert som driver företaget Eldsjäl Mathantverk & Möten. Romy brinner för gammalt mathantverk, regionala råvaror och mat och dryck från småskalig produktion.

I sommar erbjuder vi tre exklusiva måltidsupplevelser med olika teman. 

15 maj: Singelträff Tillsammans hjälps vi åt att tillaga en 3-rättersmiddag direkt över den öppna elden. För dig mellan 40-50 år.

19 juni: Äventyr i Småland Först ger vi oss ut på upptäcktsfärd i den småländska naturen. Fyllda av naturupplevelser sätter vi oss sedan vid dukat bord för att avnjuta en 3-rätters middag gjord på säsongens råvaror.

17 juli: Lövhultskampen Kampen är full av kluriga och träffsäkra aktiviteter och den som klarar dem bäst koras till Lövhultsmästare. När tävlingen är avgjord smakar 3-rättersmiddagen extra gott. 

Det går även boka privata måltidsupplevelser. Kontakta mig (OSS) för mer information om vilka möjligheter vi kan erbjuda.

 

Fakta om måltidsupplevelsen.

Plats: Utomhus på en avskild plats i Lövhults härliga natur

Tid: ca 2 -3 timmar.

Utrustning: Kläder och skor för rådande väder.

Gruppstorlek: max 12 personerPris: 1650 kr/person

Du blir delaktig i att göra maten.

Matlagning

Tillsammans lagar ni härlig mat med lokala råvaror efter säsong eller efter önskemål. En gruppaktivitet som passar alla typer av grupper.

Umgås och ha kul!

*
Upplev naturreservatet Lövhult

På en upptäcksfärd

På tur runt om i naturreservatet Lövhult där Emån har sin källa. Samtidigt kommer du mötas av en del klurigheter som måste lösas för att ta sig vidare till skattgömman.

*
Kul och spännande aktiviteter

Lövhultskampen

Bara en kan bli Lövhultsmästaren. För att ha möjligheten till detta ska man tillsammans med sina medtävlande utföra några underhållande tävlingar som skänker många skratt.

*

Boka din måltidsupplevelse här