Upptäck Nömmens dolda skatter med kajak.

Denna exklusiva ”Adventure trip” kommer ta dig ut på upptäckfärd med kajak bland Nömmens kobbar och skär samt en matupplevelse gjord på vad de lokala producenterna har att erbjuda.


Nömmen som är en relativt stor sjö med alla sina små öar är som att paddla i skärgården. Du glider sakta fram över vattnet och tillsammans med övriga i gruppen njuter till fullo av naturen och stillheten. Äventyret börjar vid Stensjöns badplats där du tar plats i kajaken och en erfaren guide leder dig ut på en härlig tur där minnesvärda upplevelser ligger på lur. Under äventyret kommer gruppen göra strandhugg för att få lite god mat i sig, hembakad paj - bulle/kaka - 1 flaska äppelmust och varför inte passa på att ta ett sensommar dopp. Väl hemma igen kommer detta Äventyr i Småland förhoppningsvis gett dig fina minnen att ta med in i hösten.

Äventyret varar ca. 5 timmar och det ingår, kajak med tillhörande utrustning, matupplevelse samt erfaren guide. Endast 8 deltagare per tillfälle har möjlighet att boka sig på denna naturupplevelse.

Pris: 995 kr per person

Plats: Sjön Nömmen med start från badplatsen i Stensjön

Datum att välja på för detta äventyr. Start kl. 10.00 alla datum

29 augusti

4 september

Bokar gör du genom att fylla i formuläret nedan eller ringa 0708-571559

Ta dig ut i naturen i en

Småländsk idyll

I en vacker idyll tar ni er fram i en kajak som glider tyst fram genom detta vackra landskap och glittrande vattendrag.

*
En rofylld atmosfär

Njut av lugnet

Kom bort från vardagens alla måsten, jäktiga tempo och njut av lugnet med en Småländsk vacker atmosfär.

*
Alla kan

Paddla kajak

Alla kan paddla kajak, små som stora. Kombinera en grupp eller företagsaktivitet som helt kan anpassas utefter ert eget tempo.

*

Boka din aktivitet här