Skidskytte

Har du någonsin drömt att få testa på hur det är att vara skidskytt? Svensk skidskytte har skördat stora framgångar genom åren och kanske är det du som går och bär på en dold talang? Här får du möjligheten att testa på sporten på en skidskytteanläggning i Lövhult som ligger några kilometer från Nässjö. Vi erbjuder er en spännande och pulshöjande aktivitet där träffsäkerheten är A och O. Aktiviteten kan utföras både vid barmark (Springskytte) dvs. att man springer istället för att åka skidor i snön.

Anordna skidskytte VM för en dag

Utmana dina vänner och kollegor och bjud på en pulshöjande aktivitet,vem är det som har det bästa siktet? Skidskytte på tv ser enkelt ut, men vi lovar det är betydligt svårare i verkligheten! Här nedan har vi satt ihop olika paket för dig som vill prova på skidskytte på ett Småländskt vis. Alla våra aktiviteter kan bokas året om och lämpar sig perfekt för större grupper, företagsevenemang eller varför inte som aktivitet på möhippan eller svensexan.

Småländskt skidskytte med kulvapen

Upplev vår fantastiskt populära vintersport Skidskytte och känn på en skidskytts anda av adrenalin, hög puls och forcerad andning mitt under en pågående tävling. Hur svårt kan det vara att sikta på de svarat prickarna på skjutvallen? Prova för att ta reda på det!

LÄS MER

Småländskt skidskytte Camp

Ett tuffare paket som tar med alla deltagare på ett äventyr under 2 dagar där både skjut och fysträning ingår precis som en professionell skidskytt tränar för att både bli en bra skytt och skidåkare. Vi pratar om styrka, kondition, adrenalin, hög puls och siktet i fokus!

LÄS MER

Skidskytte simulator

Prova på två av våra mest populära vintersporter, skidskytte och längdskidor inomhus. Ge dig ut på en virtuell resa med vår högteknologiska skidsimulator. Känn pulsen slå när du just nått upploppet på Vasaloppet eller när mjölksyran stiger i kroppen på Östersunds utmanande skidspår.

LÄS MER

Boka din aktivitet här